Program


Super Troupers Musical Show
2

Super Troupers Musical Show

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 28. csütörtök, 19:00

Super Troupers – Musical Show

Sári Évi és Egyházi Géza közreműködésével

Ceglédberceli Művelődési Ház és Könyvtár

2022. július 28. 19 h

 

Máig minden korosztály énekli az ABBA dalokat. Éppen ezért összeállt 4 fiatal magyar énekes, hogy újraélessze az egykori kultuszt. Szándékuk, hogy fergeteges show műsorukkal nosztalgikus örömöt okozzanak az idősebbeknek és megismertessék a mai generációt egy izgalmas korszak csodás együttesének munkásságával.

A 4 ifjú tehetség a Budapesti Operettszínház színpadán edződött előadóvá, és vált tapasztalt énekessé. Számos zenés produkciót tudhatnak a hátuk mögött, pl.: Rómeó és Júlia, Miss Saigon és a Szép nyári nap (a „magyar ABBA”, a Neoton zenekar slágereiből íródott musical).

 

Vendég művészek: Sári Évi és Egyházi Géza

 

Szereplők:

Gőbölös Krisztina

Moravszki Enikő

Zádori Szilárd

Kádár Szabolcs János

Ajánlatunk


Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!