Program


Stanna és Panna, a felfedezők

Stanna és Panna, a felfedezők

GyerekTeátrum
Stanna és Panna, a felfedezők
A Marica Produkció és a Manna Kulturális Egyesület koprodukciója


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 17. vasárnap, 10:00

Különleges utazás Stannával és Pannával. Lehet-e bejárni a világot, lépésről lépésre, bolygóról bolygóra úgy, hogy nem kell zötyögni, átszállni, szállást keresni? Lehet! Stanna és Panna átutazóban mindezt felfedezi a gyerekekkel a bőröndökben és táskákban lapuló tárgyakkal, fantáziával. Meglessük a balett-táncos ollót, a tengeri evolúciót, a civilizációt, na és Tojglit, akiből még nem tudni, ki lesz. Egyéb nem is kell, mint fantázia, játékkedv, és már indulhatunk is a nagy felfedezésre! Sikeres felnőtt előadásunk gyermekverziója ez, hogy a kicsik se maradjanak ki a jóból.

Szereplők: Tárnok Marica, Sz. Nagy Mari
Zene, hangtechnika: László Lilla
Jelmez: Béres Móni

Az előadást 4 éves kortól ajánljuk.
Az előadás hossza: 45 perc

Esőhelyszín: Barlang (Duna korzó 18.)

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!