Program


Stand Up, avagy Duma és Színház
5

Stand Up, avagy Duma és Színház

Rendhagyó előadás humoristákkal, színművészekkel és stílusokat összekötő konferansziéval. Szerelem, testiség és érzékiség szép sorait idézik Faludy György gyönyörű metaforáiból, Lőwy Árpád fekete humorából, Tóth Krisztina kínzó magányából, Utassy József konok szerelem-étvágyából, Örkény István fanyar humorából..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 8. vasárnap, 19:00

Stand Up, avagy Duma és Színház

Rendhagyó előadás humoristákkal, színművészekkel és stílusokat összekötő konferansziéval. A szereplők politikai és altesti poénoktól mentes stand up műfajából, szép versekből és az irodalom pikáns humorából illesztik össze az est színes mozaik képét. Szerelem, testiség és érzékiség szép sorait idézik Faludy György gyönyörű metaforáiból, Lőwy Árpád fekete humorából, Tóth Krisztina kínzó magányából, Utassy József konok szerelem-étvágyából, Örkény István fanyar humorából és Erdős Virág játékos szófüzéreiből.

Őszinte gondolatoktól, mosolygós melankólián át a felszabadult nevetésig kanyarognak közönségükkel az érzelmek és humor hullámvasútján. Váratlan fordulatokkal játszanak, zenélnek és szórakoztatnak – mindvégig tagadva a régi népi becsípődést, miszerint az élet harc, az alagút schwartz.

Még érdekesebbé teszi az előadást, hogy mindkét stand-upos külföldi, ezért viccesen beszélni magyar. Noé született francia egy Toulouse melleti faluból, Kasai pedig rasta afro-amerikai Floridából.

Szereplők:

Stand Up:
Kasai Jnofinn USA
Noé Bex FRA

Sit Down:
Marton Gabriella
Borbély Ferenc

Lerendezte és felkonferálja: Hadnagy László

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!