Program


Spanyol Filmhét 2019 - Vallásos rajongás (nyitó előadás)

Spanyol Filmhét 2019 - Vallásos rajongás (nyitó előadás)

spanyol vígjáték, 90 perc, 2018
spanyol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 29. kedd, 19:30

Rendező: Marta Díaz de Lope Díaz

szereplők: Gloria Muñoz, Pepa Aniorte, Juan Gea, Rocío García Molina, Joaquín Núñez

 

Az andalúziai kisvárosban élő Carmen leghőbb vágya, hogy vezető tisztséget töltsön be lakóhelyének vallási közösségében. Ambícióinak az sem vethet gátat, hogy ez hagyományosan a férfiak kiváltsága... A film afféle „nők az idegösszeomlás szélén” történet, mégis új szín a spanyol mozi világában. Marta Díaz de Lope Díaz rendezőnő a férfisovinizmust állítja pellengérre. Feminista komédiája úgy kritizálja a húsvéti szenthét bizonyos aspektusait, hogy közben tiszteletben tartja annak vallási és kulturális tartalmait.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

zenés játék két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!