Program


Sorsfordító filmklub: SZTALKER

Sorsfordító filmklub: SZTALKER

40 éve készült a filmtörténelem egyik kiemelkedő spirituális különlegessége:

SZTALKER: szovjet-NSZK sci-fi, 160 perc, 1979 (magyar felirattal)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 26. kedd, 18:30

"Csak egyetlen utazás van, amely számít, amelyik a saját belső világunkba vezet."
Andrej Tarkovszkij a SZTALKER című film rendezője

Sztalker a hivatásos határátlépő, két névtelen embert, egy írót és egy professzort vezet be egy titkos, elzárt területre, a Zónába. Talán egy meteor csapódhatott itt be, vagy egy űrhajó szállt le, igazán senki se tudja. Állítólag létezik itt egy titokzatos Szoba, ahol teljesülnek a kívánságok. A film hősei ide tartanak, keresztül rendőrkordonon, szögesdróton, a Zóna veszélyes csapdáin, hogy egyre beljebb jutva elérjék a végső célt.

A programra INGYENES a belépés a Legtitkosabb Vágyak Szobája megvásárolt belépőjével, mely színházi előadást a Sztalker című film ihlette. (2019. december 8. vasárnap 19 óra Spirit Színház)
www.jegy.hu/program/legtitkosabb-vagyak-szobaja-111361

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!