Program


„Somewhere Over The Rainbow”- Falusi M., Illényi K., Berki T., Csonka A., Don Lázi Swingtet

„Somewhere Over The Rainbow”- Falusi M., Illényi K., Berki T., Csonka A., Don Lázi Swingtet

A „Somewhere Over The Rainbow” című koncerten népszerű magyar művészek közreműködésével mutatjuk be a zene sokszínűségét Berki Tamás, Falusi Mariann, Szulák Andrea és Csonka András közreműködésben.A műsor házigazdája Lázár István, a Don Lázi Swingtet vezetője pedig garantálja a jó szórakozást.  több

„Somewhere Over The Rainbow”

Falusi Mariann, Szulák Andrea, Berki Tamás, Csonka András,

Don Lázi Swingtet

 

„Somewhere Over The Rainbow” című koncerten népszerű magyar művészek közreműködésével mutatjuk be a zene sokszínűségét Berki TamásFalusi MariannSzulák Andrea és Csonka András közreműködésben.A műsor házigazdája Lázár István, a Don Lázi Swingtet vezetője pedig garantálja a jó szórakozást. 

A címadó dal a műsor sokszínűségére utal, hiszen ezen a zenén keresztül olyan, mindenki által ismert dalok csendülnek fel, amelyeket zsidó zeneszerzők, dalszövegírók, előadók tettek híressé. A műsorral ezt a zenei életérzést és hangulatot varázsoljuk a színpadra az archaikus daloktól, a jazz műfaján keresztül, egészen a tánczenéig terjedő időszakig, kiragadva azokat a slágereket, amelyek az évek során különösen meghatározták a zenei igényeket. Az egyedülálló hangszeres virtuozitással előadott és humorral fűszerezett műsoron a legigényesebb zenekedvelők is jól szórakozhatnak. 

A koncert egyik fellépője Illényi Katica lett volna, azonban a művésznő sajnos nem tud jelen lenni a rendezvényen. E rossz hír mellett a jó hír az, hogy a koncertre sikerült Szulák Andreát felkérni a szereplésre, akit nagy szeretettel köszöntünk a Zsidó Kulturális Fesztivál idei fellépői között.

 

A 23. Zsidó Kulturális Fesztiválról bővebb információk itt.

(A Fesztivál a Broadway Event és a BZSH közös szervezése.)

 

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk! 

*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.