Program


Smart Sport Expó és Fitness Fesztivál

Smart Sport Expó és Fitness Fesztivál

Mindened az okos telefonod és az okosórád? Edzés közben is nehezen válsz meg tőlük? Esetleg annyira ellustultál, hogy szükséged van plusz motivációra a mozgás terén? Vagy csak simán szeretnél új mozgásformákat megismerni Magyarország legjobb edzőinek társaságában? Jó helyen jársz! A jövő a sportba is megérkezett és mi elhoztuk neked! Tölts velünk egy napot az év leginnovatívabb fitnesz rendezvényén!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 4. vasárnap, 9:00

X SMART SPORT EXPÓ & FITNESS FESZTIVÁL
2023 06. 04. 09:00-18:00
Az év leginnovatívabb fitnesz rendezvénye!
A jövő a sportban is megérkezett!

Mindened az okos telefonod és az okosórád? Edzés közben is nehezen válsz meg tőlük? Esetleg annyira ellustultál, hogy szükséged van plusz motivációra a mozgás terén? Vagy csak simán szeretnél új mozgásformákat megismerni Magyarország legjbb edzőinek társaságában? Jó helyen jársz! A jövő a sportba is megérkezett és mi elhoztuk neked! Tölts velünk egy napot az év leginnovatívabb fitnesz rendezvényén!

Ismerd meg a legújabb trendeket, technikai, informatikai és online újításokat a sport, a fitnesz és az egészséges életmód területén! Használd a Smart Sport App-ot, ahol minden programot, kiállítót, edzőt megtalálsz. Vagy fizess egyszerűen az egyedülálló Smart Pay rendszerünkkel.

A Smart Sport Expó & Fitness Fesztivál  célja, hogy a mai „smart”, azaz okos rendszereket,  az online technológia jelenlegi újításait közelebb hozza a felhasználókhoz és  megismertesse az aktuális újdonságokkal. Ezt hazánk legjobb szakemberi,közéleti személyiségei, sportolói,  edzői és piacvezető cégei segítségével szeretnénk megmutatni a budapesti Papp László Sportarénában.

Légy részése egy nagyszabású fitnesz és sport fesztiválnak! Élvezd a legjobb csoportos órákat a küzdőtér nagyszínpadán, vagy valamelyik a multiteremben! Tudj meg minden újdonságot a hazai és nemzetközi fitnesz, és „okos” sport aktuális piaci helyzetéről.

Több mint 10 színpadon próbálhatod ki a legjobb fitnesz trendeket, „functional fitness” mozgásformákat, a legismertebb eszközös és csoportos órákat is, mint például spinning, walkenergie , World Jumping, stb. A rendezvényen megközelítőleg 100 edző várja, hogy bemutassa számodra azt az edzésformát, amit már régóta szerettél volna ki próbálni.

Először Just Clear Gastro Stage! Az eseményen felállításra kerül egy látványkonyha, kivetítővel. A legismertebb chefek és egészséges életmód területén kiemelkedő cégek várnak a legújabb receptekkel és ételekkel. Kövesd a színpadon , hogy készülnek el az egészséges finomságok, utána töltsd le a Smart Sport App-ból a teljes receptúrát , vagy nézd vissza online az elkészítés folyamatait.

Az IFBB Diamond Cup most egyedülálló programmal egészül ki. Először kerül megrendezésre hazánkban IFBB Bikini Fitness és Fit Model Európa Kupa! Ezen felül, nagyszabású, nemzetközi tánc verseny is lebonyolításra kerül az eseményen!

Kiemelt programok:
IFBB Diamond Cup – Nemzetközi Fitness Kupa
Functional Fitness Challange
Erőemelő és Para Erőemelő II. osztályú Magyar Bajnokság
E-Sport & Gaming – Stage
Youtuber és Influenszer, találkozó
Konferencia - Az influenszerek, valamint a social media szerepe a fitness, sport és az egészséges életmód területén!
Workshopok, aktivitások 10 színpadon, több mint 100 oktatóval és edzővel!
Just Clear - Gastro Stage
Ritmus Csapatok Dance Just Clear Cup
Életmód, Fitness és Sport Expó több ezer négyzetméteren!

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!