Program


Simkó Beatrix: A kredenc a pincében maradt

Simkó Beatrix: A kredenc a pincében maradt

A kredenc a pincében maradt című táncszínházi előadás központi témája a generációk közötti különbségekből adódó helyzetek és életszituációk feldolgozása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 28. kedd, 20:00

Simkó Beatrix: A kredenc a pincében maradt - PREMIER

Az állandóság és elmúlás kérdése egy életen át kísér minket. De vajon mi maradandó az életünkben? Egy karakter, egy mozdulat vagy egy tárgy? De vajon olyan gyorsan alakulnak át a szokásaink, hogy lassan minden, ami ötven éve történt magyarázatra szorul?

A test, melyben élünk, folyton változik. A kredenc a pincében maradt című táncszínházi előadás központi témája a generációk közötti különbségekből adódó helyzetek és életszituációk feldolgozása.

Az előadás időtartama 70 perc

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!