Program


Simic Aleksander cselló koncertje

Simic Aleksander cselló koncertje

Simic Aleksander 15 éves csellista a Virtuózok klasszikus zenei tévés tehetségkutató 3. évadának döntőse és kétszeres különdíjasa. Gordonkaművész édesanyja tanította egészen 2018. októberéig, azóta a Bécsi Zeneművészeti Egyetem Különleges Tehetségek Osztályában, Várdai István gordonkaművésznél tanul. Tavaly novemberben megnyerte Bécsben a "Vienna Classic Pure" nemzetközi zenei versenyt és a legjobb bécsi klasszikus előadásáért különdíjjal jutalmazták.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 13. vasárnap, 19:00

2019. márciusában New Yorkban indult nemzetközi zenei versenyen, ahol megnyerte a lehetőséget egy a Carnegie Hallban tartandó szólókoncertre. 2020. február 25-én egész estés koncertet ad ott, többek között a Kis Virtuózok Alapítvány támogatásával. Ez év októberében Csajkovszkij Rokokó Variációit játssza Klagenfurtban.

Október 13-i műsor:
Brahms: e-moll szonáta gordonkára és zongorára op. 38
Schubert: a-moll „Arpeggione” szonáta gordonkára és zongorára D. 821
Csajkovszkij: Pezzo Capriccioso op. 62

Ajánlatunk


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!