Program


Showder Klub felvétel - Csenki Attila, Musimbe Dennis, Szomszédnéni P.I., Bellus István

Showder Klub felvétel - Csenki Attila, Musimbe Dennis, Szomszédnéni P.I., Bellus István

Showder Klub TV felvétel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 3. szerda, 17:00

A TV felvételen az ültetés nem minden esetben érkezési sorrendben történik, a kollégák koordinálják majd. 
A helyszínen vacsorázási lehetőség nincs, italokat tudnak fogyasztani a felvétel előtt a bárban.
A ruhatár használata kötelező lesz, melynek használata 300Ft/kabát.
A felvétel ideje kb. 80-90 perc, szünet nélkül.

 Csenki Attila

A Dumaszínház társulatának tagja.

Adrenalinfüggő, pacalsaláta-alkotó szülők gyermekeként Kiskunfélegyházáról indult el szerencsét próbálni előbb az egyetemre, aztán Angliába. Később a régiség-kereskedelem, majd a hivatásos humor felé fordult.

A bulvármagazinok és Cirmi cica, mágikus hengerrel felvértezett réme, akit az újságírók csak úgy emlegetnek: A humorista, akinek a nevét nem ejtjük ki!.

Örök lázadóként szabotálta a névrokonok klubját, felfedezte a szocreál-szellemvárost, és bátran kritizálta a kommandós mosógépszerelőket. A polgárpukkasztás nála becsületbeli ügy, szívesen tágítja a határokat, miközben szakértője lett a terhes szakirodalomnak is.

Bőrpuff-varró realista, az örök felháborodott vidéki, aki a Mónika showba nem jutott be, a Humorfesztivál döntőjébe viszont igen. India szakértő, a csenkizmus, mint vallási eszmerendszer megalkotója, tehetség-kutató.

 

Musimbe Dennis

Musimbe Dávid Dennisnek hívnak!
Nem egy tipikus hajdúnánási név, édesapám dél afrikai, édesanyám magyar, tulajdonképpen afro magyar lennék! Én itt születtem, de a 31 év alatt hozzászoktam, hogy állandóan „nice to meet you”-val köszönnek nekem. Imádom a meglepődött arcokat, mikor is szembesülnek a ténnyel, hogy hmmm és a csávó beszél magyarul, mondjuk így, hogy itt születtem így nem nehéz…
Értékesítéssel foglalkozom több mint 10 éve, véleményem szerint az egyik legnagyobb személyiség fejlődés a világon! Kiskoromban amúgy hatalmas nagy Jackson Five-os afro hajam volt, az öregnénik imádták fogdosni, simogatni, azóta picit félek az öregnéniktől!!! Szeretem megélni a jelent, és picit hedonista is vagyok! Nagyon!

Szomszédnéni Produkciós Iroda

A Dumaszínház társulatának tagjai.

A Szomszédnéni Produkciós Iroda humortársulat  2001-ben alakult, tagjai Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs.
Ők a Showder Klub , a Comedy Central és a Rádiókabaré állandó fellépői, 2011-ben megkapták a Magyar Rádió „humor-oszkárját” a Bon Bon díjat, majd 2014-ben a Karinthy-gyűrűt. 

A legújabb estjük az „Anti-motiváció” még a legaktívabbakat is ellazítja, de aki jobban meg szeretné ismerni őket, azoknak ott a „Szomszédnéni: Együtt és külön” stand up műsoruk. Az önálló előadások mellett Litkai Gergellyel kalandoznak multilandben – „Cégeshármas” című előadásuk az Excel hiénáknak és az idegösszeomlás szélén álló középvezetőknek szól, nem kizáró jelleggel. 

Bellus István

A Dumaszínház társulatának tagja.

Kereskedőből humorista, tévénézőből műsorkészítő lett pár év alatt. Örök optimista, aki nem fél a változástól, de most úgy érzi, megtalálta a helyét. Választott hivatása számára munka, hobbi, szenvedély, életforma.

A sikerhez vezető utat kollégáihoz képest fordítva járta be, hiszen előbb szerepelt a tévében, minthogy kipróbálja magát a Dumaszínház tehetségkutatóján, a Fiatal Félőrültek Fesztiválján.

Saját bevallása szerint volt már ingyen konyhán pénztáros, légifolyosó-takarító a reptéren, de elvégezte a Tokió Hotel Katolikus Egyetemet és egy újságíró iskolát is. Jeleneteket ír a Rádiókabarénak és a Gálvölgyi Show-ban is jó néhány általa jegyzett paródiát láthatott már a tévénéző közönség.

A mediterrán Ózd, vagyis Miskolc szülötte, az acélvárosi Bellano, aki 2007 óta vicceskedik színpadon, tévében és mp3-ban.

 

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!