Program


Shirley Valentine
6

Shirley Valentine

Mrs. Bradshaw, született Shirley Valentine, a középkorú, elhanyagolt liverpooli háziasszony, évtizedek óta teljesen mindegy, hogy a férjéhez vagy a falhoz beszél, a hatás ugyanaz. Épp ezért dönt úgy: a falat választja. Egy szép napon, egy hirtelen impulzusnak engedve igent mond a nagy álomra, és elutazik Görögországba..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 11. szerda, 19:30

Willy Russel: Shirley Valentine
Monodráma egy életre szóló kalandról
Előadás hossza: 2 óra 5 perc, egy szünettel

Van élet negyven felett… legalábbis hosszas vívódás után erre a megállapításra jut Mrs. Bradshaw, született Shirley Valentine, a középkorú, elhanyagolt liverpooli háziasszony. Évtizedek óta teljesen mindegy, hogy a férjéhez vagy a falhoz beszél, a hatás ugyanaz. Épp ezért dönt úgy: a falat választja. Egy szép napon, egy hirtelen impulzusnak engedve igent mond a nagy álomra, és elutazik Görögországba, ahol izgalmas belső utazásra indulunk főhősünk kalauzolásával a nap, a bor és a tenger hazájában…

Szereplő
Shirley Valentine.............. Vándor Éva

Alkotók
RENDEZŐ: Cserje Zsuzsa
Fordította: Julián Rita
Jelmez: Cserje Zsuzsa - Vándor Éva
Ügyelő: Balázs László - Pethő Dávid

Jogtulajdonos
Willy Russel engedélyét a Negus-Fancey Agents Limited (London) és a Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség kft. közvetítette.

Bemutató: 2016. október 11.

Ajánlatunk


Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz. Ennek fontos szerepe van a történetben. A humorral és iróniával átszőtt musical szereplői fiatalok, akik „önként” vállalták a nyári melót.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!