Program


She's Analog feat. Gyárfás Attila

She's Analog feat. Gyárfás Attila

A trió ezúttal Gyárfás Attilával, a kísérletező kedvű dobos-zeneszerzővel egyesíti erőit, aki elsősorban a szabad improvizációra és a dob hangzásbeli lehetőségeinek kutatására koncentrál.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 4. szombat, 20:00

She's Analog feat. Gyárfás Attila (IT/HU)

Közreműködik:
Stefano Calderano - gitár
Luca Sguera - Fender Rhodes, Prophet
Giovanni Iacovella - dob
Gyárfás Attila - dob

A She’s Analog olasz együttes a triófelállásban rejlő hangzási lehetőségeket fedezi fel. Bár zenéjük a jazz hagyományaiban gyökerezik, ezt az alapot más műfaji elemek és zajok zuhataga takarja el. Közös kompozícióik kifinomult és tudatos munkából születnek, amelyet a szabad improvizáció gyakorlata tesz teljessé. A három zenész közösen alakítja ki a gazdag, koherens textúrákat, összefonva és egybeolvasztva a hangszerek hangját egészen addig, ahol már el sem különíthetők egymástól. A törékeny zenei szerkezetek érzelmeket hordoznak, és a hallgató belső világát célozzák meg.

A trió inspirációs forrásai között a kortárs klasszikus zene éppúgy szerepel, mint a post-rock, a minimalizmus és az elektronikus zene. Ezek a műfajok mintha csak egy nyelv különböző dialektusai lennének, amelyeknek interakciója változékony, dús és sohasem absztrakt hangzásvilágot teremt. A trió ezúttal Gyárfás Attilával, a kísérletező kedvű dobos-zeneszerzővel egyesíti erőit, aki elsősorban a szabad improvizációra és a dob hangzásbeli lehetőségeinek kutatására koncentrál.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik most emelték a tétet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!