Program


SHAOLIN - The Mystical Secret of The SHAOLIN MONKS
10

SHAOLIN - The Mystical Secret of The SHAOLIN MONKS

Az új show: „A mi to fo“
(Buddha áldjon meg Téged)

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 19. hétfő, 19:00

Shaolin, a szent Song Shan hegy lábánál fekvő misztikus szerzetesváros évszázadok óta Kína fizikai, mentális és spirituális központja.
Egy Damo nevű indiai szerzetes alapította a Zen Buddhizmust itt több mint 1500 évvel ezelőtt. Ezen felül a szerzeteseknek olyan fizikai gyakorlatokat mutatott és tanított, amit ő Kung-Fu-nak nevezett.
A Shaolin templomot a mai napig Kína egyik legnagyobb szent helyeként és műemlékeként tartják számon. Diákok ezrei fejlesztették tökéletesre Kung-Fu tudásokat a templom körül elhelyezkedő iskolákban, ahol a Zen Buddhizmus szigorú szabályai szerint éltek.
„A mi to fo“ az új show címe, amelyben a 19 legjobb mester és shami (diák) mutatja be hihetetlen képességeit, amelyek túllépnek a fizika határain.
 Qi-jük (testi energiájuk) kontrollálása a légzés és az edzések segítségével lehetővé teszi számukra, hogy kőtányérokat, fatálakat és vasrudakat törjenek szét testükön és fejükön. Tudnak lándzsákon, kardokon és szöges ágyon feküdni. Lándzsahegyeket szegeznek a torkuknak, és át tudnak dobni egy varrótűt egy üveg tányéron.
Élőben láthatják ezeket a hihetetlen gyakorlatokat a kolostor történetének, drámai történelmének, a misztikus alapító, Bodhidharma és az ő szigorú élet-szabályainak kontextusába szőve.
A templom misztikus szépsége, a Song Shan hegy archaikus természeti ereje szintén megjelenik az előadásban, akárcsak a Kung-Fu szerzetesek lenyűgöző tömeggyakorlatai.
Ezen felül a közönség betekintést nyerhet a kínai filozófia titkos világába, a mítoszokba, és megismerkedhet a Zen buddhizmus bölcsességeivel valamint a csi fantasztikus testgyakorlataival, mely maga a test saját energiája. 
Az elmúlt 23 évben több mint 5 millióan látták és csodálták a Shaolin szerzetesek misztikus erejét 5 kontinensen, több mint 6000 előadás során.
„A mi to fo“ egy újabb lépés a látványos show továbbfejlesztésében, amely betekintést nyújt a nézőknek a misztikus régi Kínába.


Előadások :
2018.03.19 – Veszprém
2018.03.20 – Pécs
2018.03.21 – Kecskemét
2018.03.22 – Miskolc
2018.03.23 – Békéscsaba
2018.03.24 – Győr
2018.03.25 - Kaposvár

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!