Program


Schwajda György: Csoda

Schwajda György: Csoda

Vencel egy napon elveszíti szeme világát, de olyan ember akar lenni, mint a többiek, így "alkoholista" lesz, s tévedésből mindennap agyonkakaózza magát. Otthon felveri a ház lakóit, zajong, vagyis éjjelente az udvar közepén a Himnuszt énekli..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 7. szerda, 19:00

10. Színházi Olimpia
Schwajda György: Csoda
román nyelven, magyar felirattal

Rendező: Molnár László

Nagy Vencel nyomdai betűszedő , de miután betegállományban csak egy évig lehet, orvosi igazolványt kap arról, hogy keresőképes. Az SZTK papírja szerint visszanyeri látását és hát ezentúl ehhez kell alkalmazkodnia, jóllehet tényleg nem lát semmit. Újra dolgozni jár a nyomdába, ám az apró körülmény — miszerint vak — nem kis kalamajkát okoz. Vencel olyan ember akar lenni, mint a többiek, így "alkoholista" lesz, s tévedésből mindennap agyonkakaózza magát. Otthon felveri a ház lakóit, zajong, vagyis éjjelente az udvar közepén a Himnuszt énekli... Megtanul vezetni, sőt Trabantot vásárol.

Ezt a fanyar magyar humort a nyelvünket nem beszélő román színészek szájából hallani, egy igazán sajátos fűszert ad a vígjátéknak.

Ajánlatunk


Füge Produkció - Orlai Produkciós Iroda Vilmányi Benett: 1 V 1 zenés stand-up

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Dr. Bagdy Emőke mindig is fontosnak tartotta a társadalommal folytatott párbeszédet, a lélektani ismeretek terjesztését, a szakmai közvélemény formálását.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!