Program


Sasi majdnem 61 koncert

Sasi majdnem 61 koncert

Sasvári Sándor 2018 szeptember 28-án lesz majdnem 61 éves, így ezen apropóból zenekarával ünnepi koncertet ad a budapesti MOM Kulturális Központban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 28. péntek, 19:00

Sasvári Sándort nem kell bemutatni, hiszen az élet több területén is jeleskedik, biztosan találkozott már vele valahol: színész, énekes, lovas és büszke családapa. Számtalan színpadon és szerepben láthattuk már Magyarországon és határon túl is. Repertoárja több száz dalt tartalmaz a legismeretebb musicalekből, világslágerekből, és saját dalaiból. 

Jézus szerepében két kiváló darabban is megmutathatta tehetségét: Jézus Krisztus Szupersztárban és a Mária Evangéliumában. 300 alkalommal játszotta Németországban Jean Valjean-t, mely szerepben a hazai közönség is láthatta. Főszerepben nem volt hiány pályfutása alatt. Mind a mai napig töretlen sikerrel, több száz alkalommal játszotta el Az Operaház Fantomja címszerepét. Csupa telt házas előadásban játszik. Szerepei többek között a Zrínyi 1566 rockmusicalben gróf Zrínyi Miklós, A Fejedelemben Bercsényi Miklós gróf, Mamma Miában Sam Carmichael, Anna Karenina előadásban Karenin, illetve korábban Vronszkij. Valamint szerepelt a Miss Saigon, Evita, Elizabeth, Sztárcsinálók musicalekben, csak hogy a legnagyobb szerepeit említsem. Igazán színes estére számíthatnak a nézők, hiszen az este főszereplőjét zenészként is láthatja a közönség, hiszen Sasvári Sándor nem csak énekel, hanem 4 hangszeren játszik is. Ezen a koncerten vendégei Sasvári Léna, Singh Viki és Makrai Pál lesznek. Ünnepeljük együtt Sasi majdnem 61 évét! Találkozunk 2018. szeptember 28-án a MOM Kulturális Központban.

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!