Program


SÁGI SZILÁRD online előadása
2

SÁGI SZILÁRD online előadása

Sági Szilárd Kispesten élő gasztrokibic. A népszerűséget számára a televíziós sorozat, a Hal a tortán gasztro-reality hozta meg, amelynek keretében a műsorban részvevő ismert embereknek adott tanácsokat.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

TALÁLKOZÁSOK SÁGI SZILÁRDDAL, A KISPESTI GASZTROKIBICCEL

Fortélyok, tanácsok, fogások nem csak konyhatündéreknek

Játsszunk, főzzünk, okosan!
ONLINE!  SÁGI SZILÁRD gasztrokibic online előadása

Karácsonykor is egészségesen

Ünnepi fogások ízletesen, mégis egészségesen
A novemberi Márton-napi családi kvíz eredményhirdetésére online kerül sor.

Sági Szilárd Kispesten élő gasztrokibic. A népszerűséget számára a televíziós sorozat, a Hal a tortán gasztro-reality hozta meg, amelynek keretében a műsorban részvevő ismert embereknek adott tanácsokat. Egy másik tévécsatornán főzőshowban, majd a Kétszersült c. gasztromagazinban is láthattuk, de találkozhattunk már vele XIX. kerületi főzős rendezvények is. Sági Szilárd előadásainak keretében egy kis bepillantást enged életébe, főzőtudományába. Az egyes találkozások alkalmaira várjuk az online térbe a családokat, férfiakat, nőket, felnőtteket és gyermekeket egyaránt. Játsszunk, főzzünk, okosan!

Karácsonyhoz közeledve az ünnepi menükről esik szó, az előadáson hallhatunk trükkökről, tanácsokról, egészséges ételekről.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!