Program


Farkasházi Réka-Laza esti beszélgetés

Farkasházi Réka-Laza esti beszélgetés

Művészi pályája: Elek Judit Ébredés című filmjében 17 évesen (1994) mutatkozott be. Érettségije után felvették a Gór Nagy Mária Színitanodába. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen művelődésszervező szakos diplomát szerzett (2002). A Veszprémi Pannon Egyetemen színház- és drámapedagógusként végzett 2013-ban. 1998-ban bekerült a Barátok közt című sorozatba.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 11. péntek, 19:00

 

VÁLTOZÁS! A vendég nem RUBINT RÉKA lesz!!!

Az ÉLESS-SZÍN vendége: FARKASHÁZI RÉKA színésznő, énekesnő

LAZA ESTI BESZÉLGETÉS a pályájáról, az életéről, a sikereiről.

Beszélgetőtárs: VALLER GABRIELLA

FARKASHÁZI RÉKA színésznő, énekesnő, műsorvezető, színház- és drámapedagógus, szinkronszínész. 

EGY RENDKÍVÜL SOKRÉTŰ, ÉRDEKES ÉS SZÍNES SZEMÉLYISÉG.

-Cegléden született, egy húga van, Eszter 

Férje Sárközy Bence, a Libri kiadó ügyvezető igazgatója.

Három gyermekes édesanya, egy fia és két lánya van.

Művészi pályája: Elek Judit Ébredés című filmjében 17 évesen (1994) mutatkozott be. Érettségije után felvették a Gór Nagy Mária Színitanodába. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen művelődésszervező szakos diplomát szerzett (2002). A Veszprémi Pannon Egyetemen színház- és drámapedagógusként végzett 2013-ban. 1998-ban bekerült a Barátok közt című sorozatba. 2005-ben megjelent Samunadrág című gyereklemeze, amelyen Kukorelly Endre megzenésített verseit énekli. 2010-ben Hajnali csillag peremén címmel a második lemeze is elkészült, melyet 2011-ben Fonogram díjra jelöltek. Az eltelt években több száz koncertet adott a Tintanyúl zenekarával az ország számos pontján. 2006-ban táncolt a Szombat esti láz-ban.Több színházban is játszott, például az Éless-Szín előtt a Budaörsi Játékszínben is, ahol sokféle karaktert eljátszott. A legemlékezetesebb nyilván számára is a TÁRSASJÁTÉK NEW YORKBAN c. előadás. Jelenleg az Új Színházban játszik több előadásban.

Televíziós szerepek Az Ébredés (1995) Gyilkos kedv (1997) Família Kft. (1997) Vakvagányok (2001)

A tanár (2018) Keresztanyu (2021–)

Műsorvezetőként láthattuk például: Reggeli - RTL Klub;  Nő Háromszor - ATV

Ha érdekli, mit lehet még tudni Farkasházi Rékáról, s szeretne vele találkozni, akkor várjuk szeretettel erre a kis bensőséges, családias légkörű beszélgetésre, ahol Ön is feltehet egy-egy kérdést.

 

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!