Program


Rózsakert Szabadtéri MOZI - Szindbád - A hét tenger legendája

Rózsakert Szabadtéri MOZI - Szindbád - A hét tenger legendája

A kalózok vezére Szindbád, a legendás hajós és tolvaj azt ígérte: ha sikerül elrabolniuk a Béke Könyvét, szögre akaszthatják szablyáikat, tőreiket, mordályaikat, falábukat és irány egy trópusi sziget, az örök nyaralás! Csakhogy a Könyvet nem más őrzi, mint Szindbád gyermekkori barátja, Próteusz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 27. kedd, 19:30

Szindbád - A hét tenger legendája
amerikai animációs film
1 óra 26 perc

Fürge vitorlás szeli a végtelen habokat. Rajta a kalózok utolsó nagy fogásukra készülnek. Vezérük, Szindbád, a legendás hajós és tolvaj azt ígérte: ha sikerül elrabolniuk a Béke Könyvét, szögre akaszthatják szablyáikat, tőreiket, mordályaikat, falábukat és irány egy trópusi sziget, az örök nyaralás! Csakhogy a Könyvet nem más őrzi, mint Szindbád gyermekkori barátja, Próteusz. És hogy a helyzet még zűrösebb legyen, a tengerből hatalmas szörny bukkan fel, akit Erisz, a viszály istennője küldött hőseink nyakába.

A DreamWorks rajzfilmje a hagyományos és a számítógépes animáció ötvözésével egy elképesztően látványos, rendkívül izgalmas, humoros, fordulatos, sodró lendületű, romantikus kalandot varázsol a mozivászonra. Az intelligens forgatókönyv John Logan (Gladiátor) munkája, a hősök eredeti hangját igazi sztárok adják (Brad Pitt, Joseph Fiennes, Michelle Pfeiffer és Catherine Zeta-Jones), a magyar változatban pedig olyan nevek garantálják a szórakozást, mint Stohl András, Nagy-Kálózy Eszter, Kovács Nóra és Besenczi Árpád.

Szereplők:
Brad Pitt - Szindbád hangja
Catherine Zeta-Jones - Marina hangja
Joseph Fiennes - Proteus hangja
Michelle Pfeiffer - Eris hangja
Christine Baranski

Rendező: Tim Johnson - Patrick Gilmore
Forgatókönyvíró: John Logan
Zene: Harry Gregson-Williams
Producer: Jeffrey Katzenberg

A Rózsakert Szabadtéri Színpad előadásaival kapcsolatos közérdekű információk elérhetőek ide kattintva!

Felhívjuk kedves Jegyvásárlóink figyelmét, hogy a Móricz Zsigmond Színház valamennyi játszóhelyének előadásai jelenleg csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogathatók.

Együttműködésüket köszönjük!

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!