Program


Rózsakert szabadtéri MOZI -Énekelj!

Rózsakert szabadtéri MOZI -Énekelj!

Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista, és mindennél jobban szereti a színházát – bármit megtenne azért, hogy fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja az intézmény régi fényét: ha megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 7. szerda, 19:30

Énekelj!
amerikai családi animációs film
1 óra 47 perc

Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista (na jó, azért kissé zsivány is), és mindennél jobban szereti a színházát – bármit megtenne azért, hogy fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja az intézmény régi fényét: ha megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét. Öt versenyző emelkedik ki a többiek közül: egy egér, akinek a hangja és a modora is simulékony; egy félénk tini elefánt, akinek hatalmas a lámpaláza; egy túlhajszolt anya, aki huszonöt kismalacot gondoz; egy ifjú gengsztergorilla, aki szakítani akar a kétes családi múlttal; és egy punk-rock tarajos sül, aki arrogáns pasiját igyekszik lerázni magáról. Mind az öten abban a reményben érkeznek Buster színpadára, hogy meg tudják változtatni addigi életüket…

Szereplők:
Scarlett Johansson - Ash hangja
Taron Egerton - Johnny hangja
Matthew McConaughey - Buster Moon hangja
Reese Witherspoon - Rosita hangja
Seth MacFarlane - Mike hangja
John C. Reilly - Eddie hangja

Szinkronhang: Gubik Petra, Tasnádi Bence, Nagy Ervin, Zsigmond Tamara

Rendező: Garth Jennings
Forgatókönyvíró: Garth Jennings
Zene: Joby Talbot
Producer: Janet Healy, Christopher Meledandri
Vágó: Gregory Perler

A Rózsakert Szabadtéri Színpad előadásaival kapcsolatos közérdekű információk elérhetőek ide kattintva!

Felhívjuk kedves Jegyvásárlóink figyelmét, hogy a Móricz Zsigmond Színház valamennyi játszóhelyének előadásai jelenleg csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogathatók.

Együttműködésüket köszönjük!

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!