Program


Royal Opera House - Gounod: Faust (Közvetítés a londoni Royal Operaházból)

Royal Opera House - Gounod: Faust (Közvetítés a londoni Royal Operaházból)

Fedezze fel az 1870-es évek Párizsának dekadens eleganciáját Gounod legkedveltebb operáján keresztül! David McVicar látványos előadásának főszerepeit olyan világsztárok alakítják, mint Michael Fabiano, Erwin Schrott és Diana Damrau.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 2. vasárnap, 17:00

Bár már számos feldolgozás született a lelkét az ördögnek eladó Faustról, Guonod operája egyike a leginkább megrázóknak mind közül. Az örök fiatalságot és hatalmat áhító Faust szerepében Michael Fabiano látható, szerelmét, Margitot Diana Damrau alakítja, Erwin Schrott pedig az ördögi Mefisztó bőrébe bújik. Virtuóz főszerepek, hatalmas kórus, szenzációs díszletek, balett betétek és az eksztatikus finálé teszik ezt a művet az egyik leglátványosabb előadássá napjaink színházi világában. A francia grand opera műfaj nagyvonalúságára kitűnő példa David McVicar produkciója, melynek cselekményét az 1870-es évek Párizsába helyezték. A populáris opera legnépszerűbb, ikonikus dallamait ismert nemzetközi operacsillagok és a Royal Opera kórusa teszi teljessé.

Faust: Michael Fabiano
Mefisztó: Erwin Schrott
Margit: Diana Damrau

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!