Program


ROST ANDREA ÉS A HOT JAZZ BAND KONCERTJE

Aktuális előadások



A műsorban a világjáró operaénekesnő a Hot Jazz Band közreműködésével mutatja meg fiatalságának meghatározó slágereit, musicalrészleteket, filmzenéket és a táncdalfesztiválok győztes dalait, Gershwintől Fényes Szabolcsig, Karády Katalintól Marylin Monroe-n át Marlene Dietrich-ig, az Óz világslágerétől a My Fair Lady-n át a West Side Story-ig. Természetesen az ének duettek sem maradnak el a műsorból a Hot Jazz Band frontembere, Bényei Tamás közreműködésével.

A világhírű Kossuth-díjas operaénekesnő, Rost Andrea olyan híres koncerttermek sztárja, mint a New York-i Metropolitan, a Milanoi Scala, a bécsi Staatsoper, a párizsi Bastille Opera, a londoni, Royal Opera House és olyan művészek partnere, mint Luciano Pavarotti, Plácido Domingo, José Carreras, José Cura….

A szintén Kossuth-díjas Hot jazz Band négy külföldön nyert díja közt a világ legnagyobb versenyén is diadalmaskodott a franciaországi Saint Raphaelben, hat ízben járt az USA-ban, ahol kétszer volt a rangos Sacramento Jazz Jubelee legnépszerűbb zenekara. Az Európa 22 országát és Shanghai-t is megjárt együttesünk az 1920-as, ’30-as, ’40-es évek magyar slágereinek és filmzenéinek korhű megszólaltatója.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!