Program


Rock City Tour - Kex, Syrius, Taurus specializáció
2

Rock City Tour - Kex, Syrius, Taurus specializáció

„Született nála jobb, de nagyobb nem”. A három legizgalmasabb formáció és izgalom a beat korszak végén, három elvérző ikon a magyar kultúra szellemi mészárszékén. Miért nem lehetett nekünk világhírű rockbandánk(?), ugyanakkor túránk során nem megyünk el a Kovács Kati, Máté Péter jelenségek mellett sem.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 21. szombat, 14:00

A Kádár korszak kultúrtörténeti városnéző busza utolsó állomásához közelít! MOBIL, RICSE, EDDA, LGT, HOBO, PIRAMIS, után most jönnek az egyéb ínyencségek: a BEATEK és PROGRESSZÍVEK, majd az első magyar HARD ROCK SUPERGROUP az "átkosban"! Mozgószínház-koncert és tárlatvezető ’osztálykirándulásunkon’, pl. együtt fogjuk énekelni a magyar pop történelem legérzelmesebb dalát, elzarándokolunk a magyar "Woodstock-ba",  önfeledten idézzük fel CSEH T. - BEREMÉNYI G. Budapestjét.

Közösségi élmény egy világvárosban, mely egyszerre vegyíti a buszos városnézés, a múzeumi tárlatvezetés, park és utcazene, valamint a stand up hangulati elemeit. 

 facebook.com/rockcitytour

Ajánlatunk


Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!