Program


Rob Becker: Caveman - Ősember

Rob Becker: Caveman - Ősember

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 1. csütörtök, 18:30

2023. JÚNIUS 1. (csütörtök), 18.30

NAGYKŐRÖS ARANY JÁNOS KULTURÁLIS KÖZPONT SZÍNHÁZTEREM

 

Rob Becker: Caveman - Ősember 

Igazi stand-up-comedy színházi fűszerezéssel – Kálloy Molnár Péter módra.

Kicsattanó humorú broadway komédia, hamisítatlan ki- és beszólásokkal. 

Egy valósághű sztori mindennapjainkból.

 

Kálloy Molnár Péter 30 szerepben.

Ellenállhatatlan komédia a férfi és a nő különbözőségéről.

Egy férfi, akit épp kihajított a felesége, elmeséli, mi a jó párkapcsolat titka, mi a különbség a férfi és nő között, mennyi minden változott az őskor óta – ha változott egyáltalán. 

Közreműködik a teljes utca: a feleség, a férj, a barátnő, a barátnő barátnője, a horgász válogatott, a magyar plázacicák baráti köre, a szerető-jelölt stb.

Az Ősember a Broadway legtöbbet játszott egyszemélyes darabja – a Caveman főhősének sorsában sok férfi magára ismerhet – és jó eséllyel kezdhet új életet, de a nők is jobban megérthetik párjukat és saját magukat is…

Az első randi előtt, után és közben is ajánlott program!

A Caveman 1991-es bemutatója óta számtalan rekordot megdöntött. 15 nyelvre fordították le, és több mint 30 országban játszották nagy sikerrel e fergeteges komédiát. Népszerűségét mutatja, hogy eddig több mint négymillió néző volt kíváncsi rá. 399-szer játszották le egyhuzamban a darabot 1995. március 26. és 1996. július 17. között, majd Rudolph Guiliani – New York akkori polgármestere – a rákövetkező napot, 1996. július 18-át ”Caveman nappá” nevezte ki.

Műfaját tekintve one-man-show, azaz egyszemélyes vígjáték, Kálloy Molnár Péter pedig tökéletes választás a családja mellől az utcára penderített középkorú férfi szerepére, bravúros színészi játéka, improvizációi, sokoldalú humora gyorsan magával ragadják közönségét.

 

„Ellenállhatatlanul szórakoztató! Teljesen magával ragadó színmű! Egyszerre árad belőle a nőkhöz való ragaszkodás és a pórul járt férfiak iránti szimpátia. Ezért a Caveman mindkét nembeli néző számára nyerő darab!” (Chicago Sun Times)

„Egyveleg a színház, talkshow, és a kabaré világából. Pillanatonként szórja a poénokat. A közönség tombol, a párok magukat látják benne: "Pontosan olyan, mint Te".” (Frankfurter Allgemeine Zeitung)

„Könnyfakasztóan vicces” (BILD)

„Ilyen kihegyezetten, szórakoztatóan és viccesen ritkán vágják a férfiak és nők fejéhez hibáikat”. (Abendzeitung)

„Fenomenális siker! Az előadás nézői hirtelen azon kapják magukat, hogy a darab hevében egymással is játszanak!” (Chicago Tribune)

 

A magyar változatot készítette LITKAI GERGELY és KÁLLOY MOLNÁR PÉTER

Rendezte | SZÁNTÓ ERIKA

 

Előadás hossza: 1 óra 40 perc szünettel

 

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!