Program


Razvaljajeva Anasztázia / Seleljo Erzsébet / Polgár Csaba

Razvaljajeva Anasztázia / Seleljo Erzsébet / Polgár Csaba

A Duo SeRa és Polgár Csaba közös estjén az előadók az irodalom és a zene kölcsönhatását vizsgálják magyar írók, költők és kortárs zeneszerzők művei segítségével.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 11. szombat, 19:00

A Duo SeRa és Polgár Csaba közös estjén az előadók az irodalom és a zene kölcsönhatását vizsgálják magyar írók, költők és kortárs zeneszerzők művei segítségével. 

 

Seleljo Erzsébet és Razvaljajeva Anasztázia szaxofon-hárfa duója több mint tíz éve dolgozik kortárs zeneszerzőkkel. Széles repertoárjukból olyan műveket választottak, melyekhez verseket vagy prózarészleteket kapcsoltak tematikailag. 

Balogh Máté, Tornyai Péter, Illés Márton, Horváth Balázs és Sáry László szaxofon-hárfa művei mellett a koncerten Áprily Lajos, Sirokai Mátyás, Esterházy Péter és Tóth Gábor szövegek hangzanak el Polgár Csaba előadásában. 

 

Műsor: Tornyai Péter: Narcissus (2015) 

Balogh Máté: Kikaku & Basho (2015) 

Illés Márton: Én-kör (2015) 

Horváth Balázs: kb 10 (2016) 

Sáry László: Mese 14 versben (2023)

Ajánlatunk


Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

A Matthew Halsall által alapított brit Gondwana a 2010-es évek egyik legfontosabb jazz kiadója, amely az alapító trombitás mellett olyan - Budapesten is megfordult - előadókat adott a világnak, mint a Portico Quartet, Hania Rani, a GoGo Penguin, a Svaneborg Kardyb, vagy a Magyarországon most debütáló, amúgy 2014 óta már ötödik albumánál tartó Mammal Hands.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!