Program


RáHangoló - Cifra palota, zöld az ablaka

RáHangoló - Cifra palota, zöld az ablaka

A RáHangoló, a korai zenei nevelés céljával lassan egy évtizede van jelen Tatabányán és térségében, s hetedik éve, hogy családi koncertjeinek A Vértes Agorája ad otthont. A repertoár folyamatosan bővül, a helyben működő művészeti csoportokkal való együttműködésnek köszönhetően pedig időről időre egyedülálló produkciók születnek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 17. vasárnap, 10:00

RÁHANGOLÓ | CIFRA PALOTA, ZÖLD AZ ABLAKA
lovagi mese-zene-játék

A RáHangoló, a korai zenei nevelés céljával lassan egy évtizede van jelen Tatabányán és térségében, s hetedik éve, hogy családi koncertjeinek A Vértes Agorája ad otthont. A repertoár folyamatosan bővül, a helyben működő művészeti csoportokkal való együttműködésnek köszönhetően pedig időről időre egyedülálló produkciók születnek.

Az innovatív sorozat új évada is sok meglepetést tartogat és a vidám, szórakoztató időtöltés ígéretével várja a legifjabb közönséget… hiszen egy újszülöttnek minden hang(szer) új!
Az első programon Papp Lajos gyermekeknek szóló darabjai átirati hangzanak el, vonós hangszerekkel, fuvolával és sok-sok játékkal. Az előadáshoz a Szárnybontogatók Tehetséggondozó Szakkör növendékei készítenek illusztrációt, Horváthné Csapucha Klára vezetésével.
A koncerten a gyerekek aktív közreműködésére is szükség lesz, akik így játékosan ismerkedhetnek meg a hangszercsalád tagjaival és a fafúvósok legmagasabb hangú hangszerével, a fuvolával.

Műsorvezető és sorozatszerkesztő: Ocskai Gabriella.

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!