Program


Ráadásszerelem

Ráadásszerelem

Színes, szinkronizált amerikai romantikus vígjáték,
105 perc
Rendező: JIM STROUSE
Szereplők: PRIYANKA CHOPRA JONAS, SAM HEUGHAN, RUSSELL TOVEY, CÉLINE DION

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 7. szerda, 17:00

Okozhat nagy bajt egy eltévedt SMS? Hozhat valami jót? Vagy elvezethet egy embert élete szerelméhez? Egy omantikus vígjátékban bármi megtörténhet… főleg, ha a tévelygő szerelmeseket Céline Dion vezeti helyes útra. Mira (Priyanka Chopra) vőlegénye már két éve meghalt, ám a lány nem tudja elengedni: barátja régi telefonjára küldözget SMS-eket – de az a szám már valaki másé: és Rob (Sam Heughan) nem érti, kitől származnak és kinek szólnak ezek a szerelemmel teli, bánatos üzik. Még szerencse, hogy Rob újságíró, és épp Céline Dionnal készít interjút. Amikor az énekesnő meghallja az érthetetlen SMS-ek történetét, elhatározza, hogy kinyomozza, mi lehet a titok. És ezzel persze mindent összezavar… aztán rendbe hoz.

Az érzelmes és szellemes vígjátékot nemcsak az emeli a hasonló filmek fölé, hogy a főszereplő pár (Priyanka Chopra, Sam Heughan) két tagja között csak úgy vibrál az elektromosság, hanem az is, hogy szerepet vállalt benne Céline Dion, aki nagyon szellemes színésznő és ráadásul ÉNEKEL is.

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!