Program


Queen Of The Night - Whitney Houston Show From London West End

Queen Of The Night - Whitney Houston Show From London West End

Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN OF THE NIGHT SHOW, amely minden idők egyik legnagyobb énekesnőjének zenéjét és életét ünnepli.

Aktuális előadások




Ez a magával ragadó produkció Whitney Houstonhoz méltó, csodálatos hangú énekesekkel, élő nagyzenekarral tiszteleg az ikon időtlen dalai előtt, amely világszerte lenyűgözte a közönséget és a kritikusokat.

Egy rendkívüli utazás során három évtized olyan örökzöld slágerei csendülnek fel, mint az I Wanna Dance With Somebody, One Moment In Time, I'm Every Woman, I Will Always Love You, My Love Is Your Love, So Emotional, Run To You, Saving All My Love, How Will I Know, Million Dollar Bill, The Greatest Love Of All, és még sok más dal.

"Whitney Houston minden idők egyik legnagyobb énekesnője, az hogy ebben a fenomenális showban énekelhetem ezeket a dalokat, számomra egy valóra vált álom” – Holly Bannis

Ben Hatton, a Cuffe and Taylor színházi turnékért felelős igazgatója elmondta: "Nagy örömünkre szolgál, hogy 2024-ben Magyarországra hozhatjuk a QUEEN OF THE NIGHT Show-t. A produkció a West Enden a kritikusoktól és a közönségtől egyaránt lelkes fogadtatást kapott, a közönség egyszerűen imádja hallgatni élőben ezeket a feledhetetlen dalokat csodálatos énekesektől”

„A showt tavaly Guildfordban néztük meg azért, hogy megbizonyosodjunk, ez egy különleges műsor és nyugodt szívvel mutathassuk be itthon a rajongóknak. A produkció elvarázsolt minket! Biztosan állíthatjuk, hogy olyan énekhangok szólalnak meg a showban, amilyennel itthon még nem találkoztunk! Gyönyörű ruhák, fantasztikus fények, elképesztő hangulat. Felemelő és méltó tisztelgés a nagy ikon előtt. Elvarázsol és elrepít Whitney Houston világába. Felejthetetlen élmény marad.” KoncertM

A Whitney - Queen Of The Night egy kihagyhatatlan este, amely minden idők egyik legsikeresebb zenei előadója előtt tiszteleg, szenzációs szereposztással.

„Szívet melengető varázslatos tisztelgés” – Birmingham Mail
„Minden hang tökéletes” – Musical Theatre Review

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!