Program


„Quartettissimo” XII. Európai Vonósnégyes Fesztivál - Napijegy
2

„Quartettissimo” XII. Európai Vonósnégyes Fesztivál - Napijegy

A Károlyi József Alapítvány szeptember 24. és 26. között tizenkettedik alkalommal szervezi meg a „Quartettissimo” Európai Vonósnégyes Fesztivált.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 26. vasárnap, 17:00

Quartettissimo XII. Európai Vonósnégyes Fesztivál
a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban szeptember 24-tól 26-ig

A Károlyi József Alapítvány szeptember 24. és 26. között tizenkettedik alkalommal szervezi meg a „Quartettissimo” Európai Vonósnégyes Fesztivált. Idén ismét részt vesz a Fesztiválon a Magyar Hangszerész Szövetség a vonósnégyes hangszereit bemutató kiállítással, különböző zeneiskolák pedig rövid koncerteken mutatják be diákjaikat.

Szeptember 24-én, pénteken a francia Quatuor Mona Mozart és Schubert egy-egy művét játssza. Szeptember 25-én, szombaton a szlovén Dissonance Quartet Wolf, Lebič, Žuraj és Mozart műveit adja elő. Az olasz Quartetto Dulce in Corde pedig Haydn és Brahms műveit tűzi műsorára  szeptember 26-án, vasárnap. Mint általában, ezúttal is lehetőség lesz vacsorázni az étteremben a koncertek előtti vagy alatti időszakban, valamint szobát foglalni egy különleges és egyedi zenei hétvégére.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!