Program


Quartettissimo - Vonósnégyes Fesztivál - Három napos bérlet

Quartettissimo - Vonósnégyes Fesztivál - Három napos bérlet

A Károlyi József Alapítvány szeptember 27. és 29. között kilencedik alkalommal szervezi meg a « Quartettissimo » Európai Vonósnégyes Fesztivált.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 27. péntek, 20:00

Quartettissimo Európai Vonosnégyes Fesztivál
2019. szeptember 27.-28.-29.

A Károlyi József Alapítvány szeptember 27. és 29. között kilencedik alkalommal szervezi meg a « Quartettissimo » Európai Vonósnégyes Fesztivált. A különböző európai országokból érkező vonósnégyeseknek ez az immár hagyományossá vált találkozója egyre nagyobb közönséget vonz és számos intézmény, többek között az Osztrák Kulturális Fórum, a Francia Intézet, valamint a Mécénat Musical - Société Générale Bank támogatását élvezi.  Idén ismét részt vesz a Fesztiválon a Magyar Hangszerész Szövetség a vonósnégyes hangszereit bemutató kiállítással, különböző zeneiskolák pedig rövid koncerteken mutatják be diákjaikat.

Szeptember 27-én, pénteken a francia Yako Vonósnégyes, szeptember 28-án, szombaton a Korossy Kvartett, szeptember 29-én, vasárnap a finn Seele Kvartett adja az esti koncertet.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!