Program


POSTMODERN JUKEBOX

POSTMODERN JUKEBOX

A Postmodern Jukebox a kétezres évek egyik legizgalmasabb zenei vállalkozása, melyet Scott Bradlee alapított 2009-ben. A PMJ tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett zenekar, hanem egy tagságát tekintve állandóan változó formáció, amelyben csak két dolog állandó.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 17. péntek, 21:00

Postmodern Jukebox - Welcome To The Twenties 2.0 Tour - 2020. július 17. 21:00. Veszprém, História Kert. Esőhelyszín: VeszprémAréna

A Postmodern Jukebox a kétezres évek egyik legizgalmasabb zenei vállalkozása, melyet Scott Bradlee alapított 2009-ben. A PMJ tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett zenekar, hanem egy tagságát tekintve állandóan változó formáció, amelyben csak két dolog állandó. Bradlee zenei határokat átlépő alkotói kreativitása és a koncepció: kivételesen tehetséges zenészek különböző, jazz, swing, soul, blues vagy éppen doo-wop stílusban átdolgozott világslágereket adnak elő, semmihez sem hasonlítható élményt nyújtva a hallgatóknak.

A PMJ több mint egy milliárdos YouTube nézettséget, 4.4 millió feliratkozót valamint 2.1 millió Facebook követőt gyűjtött össze fennállása során. Alapítása óta több mint 70 művész fordult meg a kötelékében, köztük híres és pályakezdő tehetségek egyaránt. 19 albumot adtak ki, vezették az iTunes és Billboard zenei slágerlistákat, felléptek a “Good Morning America” showban és végigturnézták a világot.

A VeszprémFestre ‘Welcome to the Twenties 2.0 Tour’ programjukkal érkeznek. A show a 20-as évek Amerikájába repíti a közönséget, hogy a nagy Gatsby álomszerű estélyeihez vagy Sinatra legendás szilveszteri mulatságaihoz hasonló élményben legyen részük.

Ajánlatunk


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!