Program


Pillantás a hídról

Pillantás a hídról

A híd határ és minden a határokról szól. Az utolsó pillanatokról, amikor már átkelünk, de még a hídon vagyunk és még visszanézhetünk. A rosszon még innen, de a helyesen már túli pillanatokról. Az átkelés azon pillanatairól, amikor még meg lehet állni, vissza lehet pillantani, netán vissza is lehet fordulni.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 2. kedd, 19:00

Arthur Miller: PILLANTÁS A HÍDRÓL
-színmű-
Zenthe Ferenc Színház

„A híd Brooklynban van, ahonnan lepillantva az olasz negyed látható. A híd határ és minden a határokról szól. Az utolsó pillanatokról, amikor már átkelünk, de még a hídon vagyunk és még visszanézhetünk. A rosszon még innen, de a helyesen már túli pillanatokról. Az átkelés azon pillanatairól, amikor még meg lehet állni, vissza lehet pillantani, netán vissza is lehet fordulni. Végig ott feszül a kérdés: tényleg, vissza lehetne még fordulni innen? Vagy innen? Esetleg innen…? Honnan válik véglegessé az átkelés? Létezik olyan erős szenvedély, amit nincs az a hatalom, az a tudás, az a bölcsesség, ami képes visszafordítani? Tudatosítani kell magunkban, hogy hol is van a jó és a rossz között a határ.
…és ha odaérünk pillantsunk vissza a hídról mindenképpen.”

Szereplők:
Kökényessy Ági, Máté Krisztián, Mikecz Estilla, Ágoston Péter, Havasi Péter,
Albert Péter, Erdélyi Gábor, Smál-Szilaj Gábor, Farkas Zoltán, Kántor Zoltán

Rendező: Kis-Domonkos Márk

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!