Program


Peter Šrámek - Élő nagykoncert

Peter Šrámek - Élő nagykoncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 11. vasárnap, 19:30

Peter Šrámek élő nagykoncert

Budapesti Kongresszusi Központ

 

Hazánk egyedülálló előadóművésze, Peter Šrámek korábban még tőle sosem hallott, élő zenekari kísérettel kápráztatja el a közönséget 2024. február 11-én a Budapest Kongresszusi Központban. 

Peter Šrámeknek szinte a DNS-ében van a ’80-’90-es évek nosztalgikus hangzása, amely hallgatóját azonnal a magyar retro-pop klasszikusainak világába repíti. A szlovák származású, kivételes énekhanggal megáldott előadó karrierjében tavaly egy új fejezet nyílt, amikor az RTL+ „A Király” című sorozatában saját dalain keresztül (pl.: „Jöjj velem!”, „Ki vagyok én?”, „Forog a film”,Szeress Istenem”) megidézte Zámbó Jimmy emlékét és ezzel elnyerhette az idei év egyik Fonogram-díját. 

A sorozattal azonos címre keresztelt, élő zenekaros turné Szlovákiában már óriási sikert aratott, melynek minden állomását kitörő örömmel fogadták a nézők. Magyarországon a Budapesti Kongresszusi központ koncert lesz az első olyan fellépés, mely során az énekes nagyobb létszámú zenekarral mutatja be „A Király” című filmzenei album szerzeményeit, de természetesen Zámbó Jimmy legnépszerűbb felvételei is felcsendülnek majd. A műsort a színpadi látvány mellett vendégművészek is színesítik. Az már biztosra vehető, hogy Delhusa Gjon is színpadra lép.

Igaz csemegének ígérkezik a koncerten az a Zámbó Jimmy dalaiból összeállított zenei blokk, amelyet Jankai Béla vezetésével az eredeti Jimmy Band tagjai kísérnek majd. Az eseményre egyedi látvány készül, illetve Zoltán Erika táncosai is nagyban hozzájárulnak majd a vizuális élményhez.

Peter egy különleges dalpremierrel is készül, amely először kizárólag az eseményen lesz hallható. A februári nagykoncert a tehetséges művész számára hatalmas mérföldkő, hiszen egy újabb álma teljesül azzal, hogy Magyarországon nívós helyszínen és méltó körülmények között állhat színpadra.

 

Zenei rendező,hangszerelés: Csicsák Norbert(Noresz)

Fény és látványtervezés: Zacher János(Jandy)

Grafika: Szemán István

Vezető hangmérnök: Gyulai Zsolt

Monitor keverés: Harsányi Kovács Zsolt

 

Zenei közreműködők:

Dob: Vörös Áron

Percussion: Schneider Szilveszter

Bass gitár: Zsiborás Márton

Gitár: Endrei Balázs

Billentyű: Csicsák Norbert

Saxofon: Borsos Attila

Vokál 1: Gaál Zsófia

Vokál 2: Gere Orsolya

 

Táncosok:

Haddad Lora

Kátai Zoé

Kecskés Timea 

Szécsi Fruzsi

Hrepka Zsolt

Rosenberg Norbert

Koreográfia:

Rosenberg Norbert (Herbie)

 

Gyerekkórus: Szigetszentmiklósi Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Kórusvezető: Varga Dávid

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!