Program


PénteK13 - Kocsis Tibor és Zenekara
2

PénteK13 - Kocsis Tibor és Zenekara

Egy különleges férfi, kivételes hanggal, akit a 2011-es X-Faktor szereplése és győzelme során ismert meg az ország. Látszólagos visszafogottsága ellenére két lábbal áll a földön és határozott elképzelése van a világról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 12. péntek, 19:00

PénteK13
Kocsis Tibor és Zenekara

2011-ben debütált első albuma, Az első X, amelyen a műsorban elhangzott 9 dal és a Győztes dal található. 2013-ban Irány az élet! című dalával és albumával Övé lett Az év pop-dance slágere a Transilvanian Music Awards-on. Új holnap - című szólólemeze megkapta a Szenes Iván Művészeti díjat. 2016-ban pedig a Sztárban Sztár című showban szerepelt, ahol egészen a második helyig jutott. Koncertjeivel azóta is járja az országot, és ez alkalommal Angyalföldön is hallhatjuk kivételes hangján kedvenc világslágereit, valamint saját dalait.

Kocsis Tibor és Zenekara
Ruska Péter – gitár
Gerendás Hanna – zongora
Tarjányi Dávid – dob
Molnár Péter – basszus gitár

A KONCERTEN VALÓ RÉSZVÉTEL SZEMÉLYI ÉS VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY BEMUTATÁSÁHOZ KÖTÖTT!

Ajánlatunk


Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas titkairól szólt. A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one-man show-jával.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!