Program


PénteK13 – FOOL MOON – Filmzenék és slágerek a 80’-as évekből acapella

PénteK13 – FOOL MOON – Filmzenék és slágerek a 80’-as évekből acapella

A Fool Moon pop – acappella énekegyüttes 2001-ben alakult meg Szegeden. Ötéves az együttes, amikor elhozza az I. Taiwan-i Acappella Verseny és Fesztivál pop kategóriájának első díját, itthon viszont már második saját fesztiváljukat rendezik.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 20. péntek, 19:00

Évről évre külföldi turnékon és hazai meghívásokat teljesítve lépnek fel. 2017-ben 170, 2018-ban pedig 180
induló közül kategóriájában a Fool Moon nyerte az I. és II. Moszkvai Tavaszi Fesztivál és A cappella Verseny I. helyezését. Az évek során keresztbe-kasul beutaznak országot-világot, a popzene legnagyobb személyiségeivel fonódik össze karrierjük – legyen elég itt megemlíteni Kovács Krisztát, Malek Andreát, Szekeres Adriennt, Szirtes Edina Mókust, Zsédát, Novák Pétert és Presser Gábort.

Eddigi pályafutásuk alatt 7 nagylemezt, 13 nemzetközi és magyar díjat, számos jelölést, elismerést mondhatnak magukénak.

Az énekegyüttes tagjai: Mészáros Tamás – tenor, Molnár Gábor – tenor, Vavra Bence – tenor, Wodala Barnabás – bariton, Németh Miklós – basszus

Ajánlatunk


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

zenés játék két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!