Program


Paprika Jancsi
3

Paprika Jancsi

Paprika Jancsi elindul megkeresni elveszett barátját, Léggömböcskét. Útközben találkozik a cicával, az egerekkel, a malaccal, akiktől megkérdi, látták-e az elveszett gömbölyű és gyönyörű, sárga léggömböt. Igen ám, csak mindenkinek mást jelent ez a különleges jelző..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 6. szombat, 16:00

A kesztyűs bábos, paravános előadás az örökké jókedvű és mindig segítőkész Paprika Jancsiról szól, aki elindul megkeresni elveszett barátját, Léggömböcskét. Útközben találkozik a cicával, az egerekkel, a malaccal, akiktől megkérdi, látták-e az elveszett gömbölyű és gyönyörű, sárga léggömböt. Igen ám, csak mindenkinek mást jelent ez a különleges jelző. A boldogságot ugyanis mindenki máshol és másban leli meg. Útja során felbukkan a róka meg a farkas, akik igyekeznek meggátolni őt a keresésben. Végül megmenekül (fakanalával ellátja az ellenség baját) és megtalálja elveszett barátját, a Léggömböt. A történet végére hazajutnak a folyton síró Bömbőkéhez, akivel boldogan és vidáman játszanak az idők végezetéig. Juhhhé!

4 éves kortól ajánljuk!

Az előadás alkotói:
Író: Kovács Petra
Báb- és díszlettervező: Néder Janka
Zene: Lovas Gábor
Rendező: Soós Emőke
Bábosok: Biró Gyula, Czumbil Örs és Gyarmati Éva

Előzetes jegyfoglalás szükséges!

Ajánlatunk


Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!