Program


Palya Bea, Grund Színház - egy est, egy jó ügyért

Palya Bea, Grund Színház - egy est, egy jó ügyért

Az estet dr. Vekerdy Tamás az est fővédnöke nyitja meg.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 3. hétfő, 19:00

Palya Bea, az est fellépője így mesél az egyszálének előadásáról:

„Egy koncert, ahol nincs semmi más, csak a hangom, meg ami belül van. A legnagyobb kihívás, hiszen minden látszik, minden hallszik. Olyan dalokat énekelek ebben az anyagban, amelyek visszavezetnek nemcsak a zenei gyökereimhez, de apámhoz, anyámhoz, nagyapámhoz, szerelmeimhez is utat vágnak, újra és újra, mindig másképp.  A népdalok titkos kincset rejtő ékkövek, a saját dalok pedig az úton születtek.”

 

Mielőtt elmerülnénk csodálatos hangjában a Grund Színház művészeinek improvizációs és interaktív előadását élvezhetjük. 

 

A rendezvény ideje alatt különleges lehetőségnek ígérkezik a Csendes aukció, ahol egyedi művészeti alkotásokra licitálhat. A felajánlott festményekből, ékszerekből, művészeti alkotásokból származó bevétel mind-mind elősegíti közösségünk céljainak megvalósítását.

 

Az est során az aulában iskolánk kis boltját is meglátogathatja, ahol minőségi kézműves tárgyak megvásárlásával támogathat bennünket.

Töltsön velünk egy csodálatos estét és támogassa ezzel iskoláink otthonra találását!

 

További információ: egyest.hu

e-mail: egyest@egyest.hu

 

 

 

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!