Program


PÁL FERI: Hogyan őrizzük meg az életkedvünket?

PÁL FERI: Hogyan őrizzük meg az életkedvünket?

Pál Feri atya, Prima- és Prima Primissima Közönségdíjas katolikus pap, mentálhigiénés szakember előadása, a Házasság Hete rendezvénysorozat alkalmából.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 11. szombat, 19:00

Hogyan őrizzük meg az életkedvünket - A kiégés elkerülése!

„Ma már elmondható, hogy nemcsak segítő foglalkozásúként, hanem bármilyen munkakörben, sőt tulajdonképpen akármelyik életszerepünkben kiéghetünk. Megtörténhet velünk munkavállalóként, de férjként, feleségként, szülőként, nagyszülőként, sőt akár barátként is. Egy tünetegyüttesről van szó, amely egy jól leírható folyamatban mutatja meg a jellemzőit. Három fő jellemzője: a kimerültség, motiválatlanság; negatív viszony a munkával, tevékenységgel kapcsolatban, és a csökkent hatékonyság. Ám, mindez csak a jéghegy csúcsa. Ezért fontos, hogy lépésről lépésre lássuk, hogyan is zajlik ez a folyamat, és főleg mit tehetünk a megelőzés érdekében.”

Pál Ferinek, katolikus pap volta ellenére fontos, hogy az előadásai semlegesek legyenek, hiszen bárki részt vehet rajtuk, és nem kell semmilyen vallási, ideológiai elvárásnak megfelelnie.  Előadásaira jellemző a strukturáltság és az érintett szakirodalom intenzív használata, valamint a közvetlen, gyakran csapongó, humoros történetek mesélésére is építő stílus. A „pálferi” jelenséget, ha valaki egyszer megtapasztalja, könnyen függővé válik.

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!