Program


Oscar-Classics - Duna Szimfonikus Zenekar

Oscar-Classics - Duna Szimfonikus Zenekar

Az Oscar-díjátadó hónapjában a filmtörténelem legnagyobb klasszikusainak zenéi csendülnek fel a RaM Színházban a Duna Szimfonikus Zenekar előadásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 12. szombat, 19:00

Oscar-Classics - Duna Szimfonikus Zenekar

A nem mindennapi koncertélmény filmrészletekkel és csodálatos dallamokkal ajándékozza meg nemcsak a filmek szerelmeseit, de a klasszikus zene kedvelőit is. Hangversenyünk címe, az Oscar-Classics is arra utal, hogy a felhangzó zeneművek mind Oscar-díjas filmek mára már klasszikussá vált zenéi, olyan zeneszerzők tollából, mint pl. Ennio Morricone, Nino Rota, Hans Zimmer és John Williams.

A Pearl Harbor, Az élet szép, Indiana Jones, Cinema Paradiso, Superman, A jövő hírnöke, Jurassic Park, A misszió, és a Star Wars filmek zenéi mellett felcsendül egy különleges összeállítás Nino Rota életművéből is.

A koncert karmestere az olasz Christian Deliso, aki számos filmzene koncertet adott már világszerte és nagy tapasztalattal bír ebben a műfajban. Zenei hozzáértését fémjelzi, hogy többek között Andrea Bocellivel is fellépett.

Szeretettel várjuk a filmzenék szerelmeseit 2022. március 12-én a RaM Színházba az Oscar–Classics című koncertünkre!

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!