Program


Örökbefogadás

Örökbefogadás

Kata vidéki, özvegy munkásasszony, aki a negyvenes éveinek az elején jár. Mindenáron tartozni szeretne valakihez, és mivel más választása nincs, nős szeretőjétől szeretne gyereket. Bár Kata minden felelősséget vállal, a férfi nem akar bonyodalmat. Egy napon Anna, a szökött intézeti lány keres nála menedéket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 16. csütörtök, 21:00

ÖRÖKBEFOGADÁS (1975)
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Kata vidéki, özvegy munkásasszony, aki a negyvenes éveinek az elején jár. Mindenáron tartozni szeretne valakihez, és mivel más választása nincs, nős szeretőjétől szeretne gyereket. Bár Kata minden felelősséget vállal, a férfi nem akar bonyodalmat. Egy napon Anna, a szökött intézeti lány keres nála menedéket. A két nő összebarátkozik és a megkeseredett Kata hozzá lát, hogy a lány életét révbe juttassa, mielőtt a magáén is változtat. A rendező 1975-ben megnyerte a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál Arany Medve-díját.

Rendező: Mészáros Márta
Szereplők: Berek Kati, Fried Péter, Vígh Gyöngyvér, Szabó László, Perlaky Árpád

Grillteraszunk már 18 órától várja Nézőinket.
Helyfoglalás érkezési sorrendben!

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!