Program


Ökoszolgálat - Szabó Gyula: Klímaszorongás

Ökoszolgálat - Szabó Gyula: Klímaszorongás

Mit kezdjünk az egyre sötétebb jövővel, ami a saját és még inkább gyermekeink jövőjét fenyegeti? Hogyan fordítsuk a negatív híreket, a bizonytalanságtól való félelmet aktív cselekvéssé? Gyakorlatok, praktikák, egymás történeteinek megismerése mind abban segít, hogy megtaláljuk saját magunk és közösségünk válaszait a kihívásra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 19. kedd, 18:30

Klímaszorongás

Mit kezdjünk az egyre sötétebb jövővel, ami a saját és még inkább gyermekeink jövőjét fenyegeti? Hogyan fordítsuk a negatív híreket, a bizonytalanságtól való félelmet aktív cselekvéssé? Gyakorlatok, praktikák, egymás történeteinek megismerése mind abban segít, hogy megtaláljuk saját magunk és közösségünk válaszait a kihívásra. A világ nem ér véget, de nagyon más lesz, mint amit gondolunk. Várjuk nyitottan és felkészülten a változást!

A kedvezményes jegyeket csak a jegypénztárban lehet megvásárolni.

Ajánlatunk


Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye, akik egyébként soha nem ülnének le egymással. Történeteikben a reália keveredik a mindennapi abszurddal, a dráma a tragikomédiával. Egy ilyen kétórás gyűlésen megtörténhet minden, ami csak elképzelhető, és az is, ami nem.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!