Program


Odavagyok magáért...

Odavagyok magáért...

Erzsébet-Katalin nap alkalmából egy végtelenül vidám, játékos, kedves, humoros, romantikus történettel várjuk nézőinket.

Aktuális előadások



Fényes Szabolcs - Klemen Terézia:

Oda vagyok magáért… zenés életrajzi játék és koncert két részben

Fényes Szabolcs és felesége Csikós Rózsi életéről, sok-sok slágerrel fűszerezve.

Szereplők:

Nagy Ibolya színésznő, Déryné -díjas primadonna,

Csengeri Attila eMeRTon-díjas színész- operett-musical énekes

Rendező: Hajdú László

Fényes Szabolcs születésének 110 éves évfordulóján Klemen Teréziának a korábrázolás és a szórakoztatás olyan egyvelegét sikerült létrehoznia, ami több, mint egy életrajzi játék. Fényes Szabolcsról, az operettszínház egykori igazgatójáról, erről a kalandos életű, igazi bohémről, a zseniális zeneszerzőről könyvet ugyan írtak, de színmű még nem készült. Érdekes a mű, mert tanít, bemutatja a kort, amelyben éltek, a politikai és társadalmi hangulatot és visszaidézi a csengő népszerű zenét, amit milliók daloltak. Korhangulat, életút, játék, munka, emlékezés, humor, tisztelet, öröm és bánat…ez mind együtt, ebben a darabban.

Két színész több szerep: Fényes Szabolcs és felesége Csikós Rózsi, Honthy Hanna, Harmath Imre, Karády Katalin, Fényes Lóránd és felesége. A 20. század eseményeibe kalauzoljuk, melyben az emberek szerettek, szenvedtek, de végig próbáltak embernek maradni. És persze mindeközben énekeltek, énekeltek…

Ha egy tartalmas, de vidám estét szeretnének, jöjjenek és a zenés színjáték után énekeljék velünk a szebbnél szebb Fényes slágereket: pl. Nem csak a 20 éveseké a világ, Fehér akácok, Szeretni bolondulásig, Mindenkinek van egy álma….és még megannyi örökzöldet. Az est végén lehet velünk fényképezkedni, és kérdést feltenni. De persze csak annak, akinek van kedve hozzá.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!