Program


Oda vagyok magáért...

Oda vagyok magáért...

Az előadás tisztelgés Fényes Szabolcs a múlt század egyik legismertebb szerzője, több operett megalkotója, az Operettszínház többszörös igazgatója munkássága előtt,
születésének 110. évfordulója alkalmából.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 1. szombat, 18:00

Ha képzeletben kinyitnánk a negyvenes évek EMKÉ-jének műsorlapját, megismerhetnénk zenei étlapját, akkor azt olvasnánk, hogy se szeri, se száma azoknak a Fényes melódiáknak, amelyeket a Tabányi-zenekar, Honthy Hanna, Latabár Kálmán , Kapitány Anna tolmácsoltak. Csak példaképpen: My sweetheart, Fehér akácok, Luxusvonat, Mint egy szál ibolyát, Van-e szerelmesebb vallomás, Valami kis szerelem.

A darab végig járja életének fő állomásait, ami maga a múlt század, minden szépségével és drámaiságával együtt.

Játsszák:

Nagy Ibolya, Déryné-díjas operettprimadonna, színésznő

és Molnár Erik, a Győri Nemzeti Színház kiváló énekese, színésze.

Ajánlatunk


A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

Húsz éve tartottuk az ősbemutatót, több száz telt házas előadás után pedig most újra műsorra tűzzük a legendás musicalt, társulatunk fiatal művészeinek közreműködésével. Egy generáció felnőtt, de a rock and roll örök!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!