Program


Oberfrank Réka-Molnár Csaba-MU Színház: Vol.1.2.

Oberfrank Réka-Molnár Csaba-MU Színház: Vol.1.2.

Oberfrank Réka-MU Színház: Zoom
Molnár Csaba-MU Színház: Ördög
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 6. szerda, 19:00

Oberfrank Réka-Molnár Csaba-MU Színház: Vol. 1.2

Oberfrank Réka-MU Színház: ZOOM

időtartam: 50 perc
korosztály: +12

A Zoom című darab egy absztrakt utazás, ahol az emberi test a mestermű. A mestermű három női test által válik láthatóvá. Az ember fizikalitásán belül indulunk utazásra, hol nagyon apró, alig észrevehető mozdulatokkal, hol egész testet mozgásba vivő intenzitással. Ki- és beközelítünk a testet lebontva, mintha olykor mikroszkóp alá vennénk egy-egy területet, ami aztán életre kel és tovább viszi a folyamatot. Testrészek, ízületek táncát láthatjuk, melyek Porteleki Áron több stílussal operáló zenéjével kiegészülve a puszta fizikalitás mellett asszociatív, érzelmi helyekre, hangulatokba hívják a nézőt. 

Koncepció: Oberfrank Réka
Alkotó, Előadó: Ábrányi Krisztina, Rácz Réka, Oberfrank Réka
Zene: Porteleki Áron
Fény: Pete Orsolya
Külön Köszönet: VASS CSENGE 

Támogatók: MU Színház, Műhely Alapítvány, SÍN Művészeti központ, Nemzeti Kulturális Alap, Új Előadóművészeti Alapítvány
Az előadás létrehozását az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta.


- Molnár Csaba-MU Színház: ÖRDÖG
időtartam: 30 perc
korosztály: 18+

Molnár Csaba táncos, korográfus. Tanulmányait a Budapest Kortárstánc Szakközépiskolában, majd a brüsszeli P.A.R.T.S.- ban végezte. Táncosként a firenzei székhelyű Compagnia Virgilio Sieni- vel dolgozott, alpítója a BLOOM! Tánc Kollektívának, több kollaboratív projekt társalkotója és jelenleg a Hód Adrienn álltal vezetett HODWORKS tagja.
Saját, egész estés önálló munkáival (Decameron, Nyúzzatok Meg, Eclipse, Ökör, Tropical Escape, Winter Journey, Watch Me Happening, Deeper) 2015 óta évente jelentkezik. Több alkalommal vendég koreográfusként készített táncelőadásokat ismert hazai és külföldi együtteseknek, csoportoknak, mint a Közép Európa Táncszínház, En Knap Group, Tanzmainz vagy a Studio Alta.
Munkáiban a legnagyobb természetességgel egyeztet össze bármiféle kifejezési eszközt, amelyek egymásra hatásaival azt vizsgálja, hogyan válhatnak az ember privátnak gondolt jelenségei egy univerzális, felszabadító, színházi élménnyé.

Az előadás létrehozását az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!