Program


Nyílt lapokkal

Nyílt lapokkal

Nyílt lapokkal a címe az Örkény Színház és a WMN saját fejlesztésű, közös műsorának. A második évadban az Örkény társulata mellett meghívott vendégek is velünk lesznek: Molnár Piroska, Jordán Tamás, Szaplonczay Mária, Epres Attila, Debreczeny Csaba, Dóra Béla és Molnár Áron színművészek, Nádasdy Ádám és Závada Péter írók, illetve Gáspár Máté kulturális menedzser, az Örkény Színház következő igazgatója.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 28. vasárnap, 15:00

Nyílt lapokkal a címe az Örkény Színház és a WMN saját fejlesztésű, közös műsorának. Tíz héten keresztül adásonként négy színész beszélget egymással egy pakli kártya felett, amelyek lapjain a közönség kérdéseit olvashatják. Feladatuk, hogy őszintén válaszoljanak a legmerészebb felvetésekre is. 

A második évadra több újdonsággal is készülnek a műsor alkotói. Az új játékelemek mellett jelentős változás, hogy az asztaltársaságokban az Örkény három színművésze mellett negyedikként olyan közismert személyiségek kaptak meghívást, akikkel a társulattal korábban együtt dolgozott- vagy a jövőben fog együtt dolgozni. Vendégeink lesznek: Molnár Piroska, Jordán Tamás, Szaplonczay Mária, Epres Attila, Debreczeny Csaba, Dóra Béla és Molnár Áron színművészek, Nádasdy Ádám és Závada Péter írók, illetve Gáspár Máté kulturális menedzser, az Örkény Színház következő igazgatója. 

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!