Program


Nyáry Krisztián: Modernkori múzsák

Nyáry Krisztián: Modernkori múzsák

Sokan kérdezik tőlem, hogy a beteljesült, boldog szerelem vagy a reménytelen, csalódásokkal teli szerelem ösztönözi-e inkább alkotásra a művészeket. A választ nem tudom, csak azt, hogy a szerelem önmagában olyan intenzív érzelmi állapot, amelynek inspiráló hatása kétségbevonhatatlan.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 5. szerda, 19:00

"Sokan kérdezik tőlem, hogy a beteljesült, boldog szerelem vagy a reménytelen, csalódásokkal teli szerelem ösztönözi-e inkább alkotásra a művészeket. A választ nem tudom, csak azt, hogy a szerelem önmagában olyan intenzív érzelmi állapot, amelynek inspiráló hatása kétségbevonhatatlan.

De mit tudunk a múzsákról, akik az irántuk érzett vonzódást végül alkotó folyamattá varázsolják?

Léteznek-e egyáltalán? Kell-e, hogy viszontszeressék azt, akit alkotásra ösztönöznek? Van-e férfi múzsa, vak múzsa, főállású múzsa? Magyar írók, képzőművészek, zeneszerzők életéből hozott példákkal igyekszem megadni a választ." - Nyáry Krisztián  

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a legidősebb lány hazatérését várja. A békés idillt hatalmas sikoly töri meg. Marcelt, a ház urát holtan találják szobájában, késsel a hátában...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!