Program


NYÁRI KÁROLY - Budapesti Karácsonyi Koncert  - Családi karácsony

NYÁRI KÁROLY - Budapesti Karácsonyi Koncert - Családi karácsony

Az ünnepi időszak egyik legkiemelkedőbb zenei eseménye Nyári Károly hagyományos Budapesti Karácsonyi Koncertje ebben az évben már 15. alkalommal kerül megrendezésre. A különleges jubileumi koncertet 2021. december 25-én 19:00 órai kezdettel, ezúttal a megújult RaM Színházban
láthatja a közönség.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 25. szombat, 19:00

Minden eddiginél meghittebb és családiasabb koncert bemutatására készül a művész, mintha a nappaliban ülnénk a kandalló mellett a karácsonyfa fényénél, bensőséges hangulatban együtt ünnepelve az év legszebb ünnepét. A koncerten a legismertebb karácsonyi dalok csendülnek fel, amelyek elmaradhatatlanok az ünnep igazi lélekmelengető hangulatából. Természetesen az előadó pályáját meghatározó legkedvesebb örökérvényű dalok is elhangzanak, Nyári Károly saját alapítású Budapesti Jazz Szimfonikus Kamarazenekarának közreműködésével. A meghívott fellépők személye pedig igazi karácsonyi meglepetés. A zenei élmény mellett, gyönyörű látványvilágban gazdag, meghitt családi koncertélményt szeretne a művész ajándékozni a közönségnek.


Ünnepelje együtt a karácsonyt családjával és barátaival közösen Nyári Károly exkluzív koncertjén!

Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Visszatérítési garancia: Amennyiben bármely okból az előadást 2021. december 25-én nem tudjuk bemutatni, visszatérítjük a jegyek árát.

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!