Program


Nyári Károly Adventi koncert

Nyári Károly Adventi koncert

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája megannyi teltházas koncertje után 2023. december 10-én 17:00 órai kezdettel Ócsán az Egressy Gábor Szabadidőközpontba invitálja az igényes zenét kedvelő közönséget.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Sunday, December 10 2023 5:00PM

Nyári Károly Adventi koncert
Meghívott fellépő: Nyári Aliz

Az adventi koncerten a művész pályáját meghatározó legszebb művek és saját slágerei csendülnek fel különleges előadásban. A karácsony közeledtével szívünket-lelkünket felkészítve az ünnepre a legmeghittebb karácsonyi dalok is elhangzanak a koncerten.
Az est meghívott vendég fellépője a művész elbűvölő lánya, Nyári Aliz, akivel gyönyörű duett dalok is hallhatóak lesznek.

Az előadó virtuóz zongorajátékával, különleges énekhangjával ezúttal is elvarázsolja a közönséget és egy felejthetetlen zenei élményt ígér a koncertre látogatók részére.

Our offer


Az Átrium zenés gyerekelőadása az egész családnak Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar rengeteg ismert és vadonatúj zenéjével.

Az Orfeum mágusa A Budapesti Operettszínház 100. jubileumi évének díszelőadása − ez a vadonatúj nagyoperett − mágikus időutazásra hívja a becses publikumot.

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.