Program


Note Noire (IT)

Note Noire (IT)

A Note Noire kortárs olasz jazz kvartett a négy tag – Ruben Chaviano, Roberto Beneventi, Tommaso Papini és Mirco Capecchi – által képviselt, közös zenei utat jelöli ki saját szerzeményeiken keresztül. Ezek a kompozíciók a teljes szabadság jegyében íródtak, amivel saját helyüket keresik a modern, városi zenei kifejezésmódok terén.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 3. péntek, 20:00

Közreműködik:

Ruben Chaviano - hegedű
Roberto Beneventi - tangóharmonika
Tommaso Papini - gitárok
Mirco Capecchi - nagybőgő

A Note Noire kortárs olasz jazz kvartett a négy tag – Ruben Chaviano, Roberto Beneventi, Tommaso Papini és Mirco Capecchi – által képviselt, közös zenei utat jelöli ki saját szerzeményeiken keresztül. Ezek a kompozíciók a teljes szabadság jegyében íródtak, amivel saját helyüket keresik a modern, városi zenei kifejezésmódok terén. Mindez esetükben elválaszthatatlan az európai zenei tradícióhoz köthető hangszerek – hegedű, tangóharmonika, gitár, bőgő – hangszínétől és megszólalásmódjától. Új albumuk, a NADIR (mely az AlfaMusic/EGEA kiadó égisze alatt jelent meg) egy olyan láthatatlan pontot, rejtekhelyet lokalizál, ahonnan kiválóan megfigyelhetjük a klasszikus zenei hangszínekkel is operáló együttest. A formáció négy zenészét ugyanis mindennél jobban foglalkoztatja annak a kreatív panorámának a feltárása, ahonnan ezek a stilisztikai kísérletek is befogadhatóak lesznek. A 2011-ben alakult formáció fennállása óta számos előkelő koncertteremben és fesztiválon mutatkozott be, úgymint a Royal Albert Hall (GB), a Rhino Jazz Festival (FR), a LongLake Festival (CH), a Piacenza Jazz Festival (IT), a Pisa Jazz Festival (IT), a Milano Django Festival (IT) vagy a Barga Jazz Festival (IT).

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!