Program


Nosztalgia bérlet:Molnár Ferenc:Játék a kastélyban

Nosztalgia bérlet:Molnár Ferenc:Játék a kastélyban

Molnár Ferenc: Játék a kastélyban

A Körúti Színház előadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 15. hétfő, 15:00

 

A bájos történet főszereplője három rejtélyes szmokingos úr. Turai és Gál ünnepelt írók, akik vendégségbe érkeznek egy olasz kastélyba az éjszaka közepén. Velük van még a fiatal Ádám, a zeneszerző, aki a két író felfedezettje. Szerelme, Annie az ünnepelt primadonna, a közös darabjuk főszereplőjének érkezésére várnak. Ám a lány erről nem tud, őt épp az egyik régi szerelme köti le, akivel az éjszaka félreérthető szituációba bonyolódik, sajnos ezt Ádám és a két író ki is hallgatja. Vajon ez a kis léha megingás megbocsátható? Molnár Ferenc örök, olyan, mint a jó whisky. Darabjai nem öregszenek, csupán érnek, hiszen amiről Molnár ír, az maga a nagybetűs élet, a lét: könnyű játék és egyben nehéz gond. 

Szereplők: Turai: Szabó Kristóf, Gál: Straub Dezső, Annie: Malik Édua, Ádám: Ráhm Dániel, Almády: Oroszi Tamás, Lakáj: Galambos Zoltán, Titkár: Mak Dominik

Rendezte: Galambos Zoltán

Műsoridő: 160 perc szünettel

Ajánlatunk


A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!