Program


NICOLA BENEDETTI és a San Francisco Szimfonikus Ifjúsági Zenekar

NICOLA BENEDETTI és a San Francisco Szimfonikus Ifjúsági Zenekar

Generációjának egyik legkeresettebb hegedűszólistája először Magyarországon!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 4. csütörtök, 20:00

A Skóciában született, de olasz felmenőkkel rendelkező Nicola Benedetti korunk egyik legbefolyásosabb komolyzenei művésze, aki gyakran lép fel a világ vezető koncerttermeimben és fesztiváljain, mint például a londoni Cadogan Hall, az amszterdami Concertgebouw, a Birmingham Symphony Hall, vagy az Edinburghi Fesztivál. Világszerte a nagy zenekarok és karmesterek keresett szólistája, aki nemrégiben a BBC Szimfonikus Zenekarral és a Chicagoi Szimfonikusokkal is adott koncertet.

Budapestre a világ egyik legjobb ifjúsági zenekarával, a San Francisco Szimfonikus Ifjúsági Zenekarral (SFSYO) érkezik. Nicola Benedetti a zeneoktatás elkötelezettje, szenvedélyes nagykövete és vezetője. Különböző nemzeti és regionális szervezetekkel együttműködve a fiatalok zenei készségeinek fejlesztését és lehetőségeiknek támogatását tűzte ki célul. Az általa létrehozott The Benedetti Sessions nevű kezdeményezéssel pedig több száz fiatalnak teremti meg a lehetőséget arra, hogy mesterkurzusokon vegyenek részt.

Nicola Benedetti koncertjein egy 1717-es évjáratú Gabriel Stradivariuson játszik, amit Jonathan Moulds filantróptól kapott. A Margitszigeten a zeneirodalom egyik legnépszerűbb és legnehezebb hegedüversenyének, a Csajkovszkij D-dúr hegedűversenyének dallamai csendülnek majd fel.

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

zenés átirat két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!